Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!

Fausia le 'au mo Kunshan Qiangdi Grinding kamupani ile 2024

I le faaiuga o Setema-o le amataga o le tautoulu, e ave e le matou kamupani se fale au i le itumalo mauga-Guizhou.
O le olaga e le na o se laina i le va o le fale ofisa ma le fale, ae o solo foi ma mauga mamao .O le vaaiga i luga o le auala e saʻo, o le la o loʻo susulu i le lagi, o tagata Qiangdi e lotogatasi i se mea e tasi, o se galuega matagofie o le fausiaina o au. 9.21-25 Guizhou malaga lima aso, seʻi o tatou faasaga i le la ma faaauau pea ona alu ese!
I le aso 21, na matou o ese mai le kamupani i Shanghai Malae Vaalele ma taunuu i Guizhou ina ua uma le tolu itula o le vaalele. I le aso 22, i le taeao, na aʻe ai i luga o le Mauga o Fanjing. I le afiafi, savalivali i luga o le vaitafe i Zhenyuan Ancient Town ma fiafia i musika.

 

2
8

I le aso 23, afe miao nuu Xijiang e lagona le sitaili Miao.

Ata vaega
nuu miao

I le aso 24, Libo tamai pu + taʻutaʻua Waterfalls. savali i le vao lanu meamata ma le vao fou e fufulu ese ai le palapala i mama.

Libo tamai pu
ta'uta'ua afu
savalivali i le togavao lanu meamata ma fou

I le aso 25, na lagona ai e Huangguoshu Waterfall le matagofie ma le togafiti faanatura. Toe foi mai i le aoauli ma taunuu i le po.

vai
Huangguoshu Waterfall
Ata vaega

uiga Guizhou: mauga ma vai. E le pei o le itu i saute sisifo ma sasae o Saina, o mauga o loʻo i soo se mea e le talafeagai ai lenei nofoaga mo pisinisi, ae o loʻo tuʻu ai tagata i mauga lanu meamata ma vai lanu meamata. O vai tioata lanu moana, vai lanu meamata, o so'o se vaitafe e manino lava i lalo, ma e mafai ona va'aia tama'i i'a o ta'aalo. E mafua foi ona o lenei laufanua tulaga ese e mafai ai ona fausia iinei le ava lauiloa o Guizhou, Maotai. Le tutusa ma Qiangdi ei ai lenei tagata tulaga ese, lea foi na fausia Qiangdi i aso nei. E le gata i lea, ua toe fafagaina e Qiangdi i tagata faigaluega uma e pei o lenei laufanua. O le asō matou te moomoo maimau pe ana mafai e Qiangdi ona tu mausali e pei o mauga i Guizhou, ma tafe umi ma faifai pea e pei o le vai i Guizhou.
I le iva tausaga ua tuanaʻi, sa matou totogiina, mauaina, faʻafouina, faia ni faʻalavelave, lagona le faʻafetai, ma lagona le mafanafana i totonu.Kamupani Qiangdi, ma e manaʻomia e le olaga ni mea faapapa, ma faatasiga fiafia pe a uma galuega. Faapotopoto faatasi i


Taimi meli: Oke-18-2024